Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Havutça'dan gazetemize kutlama

Havutça

Gazetemizin 40 yaşına basması nedeniyle CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, gazetemiz imtiyaz sahibi Yaşar Mehmet Âkif Ertan'a bir kutlama mesajı gönderdi. Havutça, mesajında şu düşüncelere yer verdi:

Gazetemizin 40 yaşına basması nedeniyle CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, gazetemiz imtiyaz sahibi Yaşar Mehmet Âkif Ertan’a bir kutlama mesajı gönderdi. Havutça, mesajında şu düşüncelere yer verdi:
“Sayın Ertan; Yeni Erdek Gazetesi’nin yeni yaşını kutlarım. 1975 yılından bu yana basın emektarı gazetenizin bugüne kadar Erdek halkına, Kapıdağ yöresine verdiği hizmetin başarılarla dolu olduğunu görmek, beni de sizler kadar gururlandırıyor.

Halkın gerçekleri öğrenme hakkı adına bedel ödemekten korkmadan onurla verdiğiniz mücadele, aynı zamanda özgürlüğün, baskıya karşı savaşımının mücadelesidir. Kalemini satmayan, basın ve ifade özgürlüğü üzerindeki baskılara, sansüre ve oto sansüre karşı direnen tavrı ile Erdek’in zeytinine, turizmine, doğal zenginliklerine, kültürel değerlerine her şeyden önemlisi insanına sahip çıkan haber ve yorumları için gazetenize ve gazetenizde görev yapan tüm basın emekçilerine teşekkür etmek, gönül borcumuzdur.
Sizin şahsınızda, Yeni Erdek Gazetesi’nin fikir emekçilerini, gazetenin okura ulaşmasında emeği geçen tüm çalışanlarınızı gösterdiğiniz eşsiz gayretleriniz, başarılarınız ve 40 yıllık mücadeleniz için kutluyor, selamlıyor, saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum.”



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false